Smelt smør og rør deretter inn fløte, rømme, Fibersirup, kaffepulver og kanel.
Pisk egg, bakesukker og sukkr gull til luftig eggedosis.
Vend forsiktig inn smørblandingen i eggedosisen.
Sikt inn resterende ingredienser og bland godt.
La røren svelle i ca 10 minutter. Røren virker tynn men ikke fall for fristelsen til å ha i mer mel. Røren tykner under svelling.
Fordel kakerøren i en liten langpanne.
Stek kaken på nest nederste rille i 25-30 minutter.
Avkjøle.
Sjokoladekrem
Løs opp kaffepulveret i oppvarmet fløte.
Rør sammen eggeplommer, BakeSUKKR og fløte og varm opp på svak/medium varme til det tykner. Rør ofte, helst kontinuerlig. Det tar ca 5-10 minutter før kremen tykner.
Ta kjelen av plata og rør straks inn romtemperert smør og finhakket sjokolade.
Fordel sjokoladekremen over den avkjølte kaken. Pynt etter ønske.