Brunsaus! (keto, glutenfri)
 
 
Ingredienser:
  • Brunsaus
  • 100 g meierismør
  • 1 ts tomatpure
  • 1 ts dijonsennep
  • 5 dl hjemmelaget kraft eller kraft av storfe fra Jacobs utvalgte
  • 1 ss tamari (glutenfri soyasaus)
  • stekesjy etter steking av kjøttkakene
  • ¼ - ½ ts xanthangum
Fremgangsmåte:
  1. Brunsaus
  2. Brun smøret godt i en kjele. Smøret skal være nøttebrunt i farge.
  3. Tilsett tomatpure og rør godt.
  4. Tilsett kraft, dijonsennep, tamari, stekesjy og smak til med salt og pepper.
  5. Rør inn xanthangum til du oppnår ønsket tykkelse på sausen.
  6. Ha kjøttkakene i brunsausen og la putre i 5 minutter.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/tilbehor/sauser/brunsaus-keto-glutenfri/