Brunsaus! (keto, glutenfri)
- Brunsaus
- 100 g meierismør
- 1 ts tomatpure
- 1 ts dijonsennep
- 5 dl hjemmelaget kraft eller kraft av storfe fra Jacobs utvalgte
- 1 ss tamari (glutenfri soyasaus)
- stekesjy etter steking av kjøttkakene
- ¼ - ½ ts xanthangum
- Brunsaus
- Brun smøret godt i en kjele. Smøret skal være nøttebrunt i farge.
- Tilsett tomatpure og rør godt.
- Tilsett kraft, dijonsennep, tamari, stekesjy og smak til med salt og pepper.
- Rør inn xanthangum til du oppnår ønsket tykkelse på sausen.
- Ha kjøttkakene i brunsausen og la putre i 5 minutter.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/tilbehor/sauser/brunsaus-keto-glutenfri/
3.5.3251