Sjokobomber! (Keto, Glutenfri, Sukkerfri)
 
 
Skrevet av:
Serveringer: 26 stk
Ingredienser:
Sjokoladekrem

Kjeks

Sjokoladepynt
Fremgangsmåte:
Sjokoladekrem
  1. Rør sammen eggeplommer, BakeSUKKR, fløte og vanilje og varm opp på svak/medium varme til det tykner. Rør ofte, helst kontinuerlig. Det tar ca 5-10 minutter før kremen tykner.
  2. Ta kjelen av plata og rør straks inn romtemperert smør og finhakket sjokolade og legg kremen kjølig.

Kjeks
  1. Forvarm ovnen til 180C.
  2. Stivpisk eggehvitene og BakeSUKKR til du får en fast og fin marengs og vend deretter inn mandelmel.
  3. Fordel røren i 52 like store deler på et bakepapirkledd bakebrett. Bruk gjerne kakesprøyte. Vi brukte Wilton 4B tip, men tipper Wilton 1M er super her også!
  4. Stek midt i ovnen i 10 - 12 minutter, eller til de såvidt begynner å bli gylden.
  5. La avkjøle på bakebrettet først da de er veldig skjøre. Løsne kakene forsiktig fra bakearket og ha over på rist for å avkjøle videre.
  6. Ha sjokoladekremen over i en sprøytepose med samme tipp som du brukte på kakene og fordel kremen på halvparten av kakene. Resterende halvpart er "lokket" som du har over den gule kremen.
  7. Oppbevares kjølig.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 400 - Fett: 34,9 - Karbohydrater: 3,4 - Protein: 8,9
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/cookies-kjeks/sjokobomber-keto-glutenfri-sukkerfri/