1-2 ss [url:4]monster tagasøtt[/url eller Sukkr BakeSukkr
1 ts kardemomme
1 knivspiss safran
Fremgangsmåte:
Forvarm ovnen til 180 grader.
Varm fløte og vann til fingervarmt.
Rør tørrgjær, inulin og safran i fløteblandingen og sett til side.
Mål opp de tørre ingrediensene.
Pisk sammen fløteblandingen og egg.
Ha i de tørre ingrediensene og bland godt.
La deigen hvile i 10 minutter.
Hvis deigen blir veldig løs etter den har stått i 10 minutter kan du ha i litt mer havrefiber som beskrevet i ingredienselisten. Spe på gradvis til du oppnår ønsket konsistens. Deigen skal minne om vanlig gjærdeig og være lett å håndtere.
Del deigen i 4-6 like store deler.
Ha litt olje på hendene og form lussekatter.
Stek på midterste rille i ca 25 minutter. Avkjøl på rist.