Delfiakake! (Keto, Sukkerfri)
 
 
Skrevet av:
Ingredienser:
Kjeks
Fremgangsmåte:
  1. Forvarm ovnen til 160°C.
  2. Pisk smør og BakeSukkr godt sammen.
  3. Ha i resterende ingredienser.
  4. Deigen vil først smuldre seg. Når den samler seg igjen er deigen ferdig.
  5. Kjevle deigen 20 lengde x 25 cm bredde. Ferdigkjevlet skal den ha ca 5-6 mm tykkelse.
  6. Bruk et pizzahjul eller en kniv og rut deigen opp til passelig kjeksstørrelse.
  7. Stek på nest nederste rille i 10 - 12 minutter, til deigen såvidt begynner å bli gylden.
  8. Ta ut stekebrettet og løsne delene forsiktig ifra hverandre så de får litt mer avstand på stekebrettet. Kjeksen er ekstremt løse og skjøre rett etter de kommer ut av ovnen så vær forsiktig.
  9. Stek videre i ca 5 minutter (følg med fargen). Slå deretter av ovnen. Kakene skal avkjøle i ovnen med ovnsdøren på gløtt, deretter skal de tørke på en rist i et par timer.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/hoytid/jul/delfiakake-keto-sukkerfri/