Delfiakake! (Keto, Sukkerfri)
 
 
Denne oppskriften passer en 1 liters brødform.
Skrevet av:
Serveringer: 1 middels delfiakake
Ingredienser:
Delfiakake
Fremgangsmåte:
  1. Smelt delfiafett.
  2. Ta kjelen av varmen og tilsett grovhakket sjokolade.
  3. Rør til blandingen er glatt. La blandingen avkjøle på kjøkkenbenken i ca 20 minutter.
  4. Lag sterk kaffe.
  5. Pisk sammen egg og Bakesukkr til luftig eggedosis.
  6. Hell i sjokoladeblandingen litt etter litt.
  7. Tilsett kaffe til slutt. Blandingen skal være blank og seig.
  8. Fordel blandingen i en bakepapirkledd form lagvis med kjeks og marsipan. Vi hadde halvparten av marsipanen i kaken i form av et hjerte, og halvparten som pynt.
  9. Sett kjølig over natta.
  10. Pynt med for eksempel marsipanfigurer, frysetørkede bær og marshmallows.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 486 - Fett: 45,7 - Karbohydrater: 4 - Protein: 6,1
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/hoytid/jul/delfiakake-keto-sukkerfri/