Chocoladevlokken - Nederlandsk Sjokoladepålegg! (Keto)
 
 
Skrevet av:
Ingredienser:
  • Valgfri sukkerfri sjokolade. Se hovedinnlegg for tips!
Fremgangsmåte:
  1. For hvit sjokolade: Bruk ostehøvel eller en mandolin for å høvle sjokoladeflak - hvit sjokolade er som regel myk nok.
  2. Melkesjokolade og Mørk sjokolade: Forvarm stekeovnen til 50C. Ha sjokoladeplaten i på et bakeark brettet i fire oppå risten (ikke stekebrettet!) tilhørende stekeovnen - 30 sekunder i slengen. Følg godt med slik at sjokoladeplaten smelter helt. Den skal kun varmes nok til at det går an å høvle den, men ikke smelte. Prosessen må gjentas 4-5 ganger - eller til du har fått høvlet hele sjokoladeplaten.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/ovrige/chocoladevlokken-nederlandsk-sjokoladepalegg-keto/