Litt fersk eller tørket dill eller andre urter. Kan sløyfes.
Fremgangsmåte:
Skjær kveitefilet i passe passe store stykker. Krydre med salt og pepper.
Varm smør i en stekepanne og stek kveitestykkene på middels høy varme til de er gjennomstekte.
Ta kveitestykkene ut av stekepanna og legg til side. Ikke kast stekefettet!
Ha litt vann i stekepanna med stekefettetfett. Ha deretter i rømme og fløte og la småputre til det tykner. Smak til med salt, pepper og litt fersk dill eller andre urter! Hvis sausen blir for tykk kan du ha i litt mer fløte og/eller vann.
Server gjerne med bakt hokkaido eller sellerirot, friske urter og en sitronskive!
Agurksalat
Skjær agurken i tynne skiver, gjerne med en ostehøvel.
Bland sammen vann, eddik, salt, BakeSukkr, pepper og eventuelt urter.
Ha agurkskivene i laken og legg kjølig i minst en time før servering.