Kjøttpudding! (Keto, Glutenfri)
 
 
Serveringer: 6 porsjoner
Ingredienser:
  • 400 g kjøttdeig av svin eventuelt kyllingkjøttdeig.
  • 400 g kjøttdeig av storfe.
  • 2 egg
  • 2 dl fløte
  • 1,5 ts salt
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ts muskatnøtt
  • 1,5 tspepper
  • 1 ts allehånde
  • 1 liten løk - finhakket
Fremgangsmåte:
  1. Forvarm ovnen til 180 grader.
  2. Bland salt og kjøttdeig godt. Har du kjøkkenmaskin kan du godt la den gå noen minutter mens du forbereder det andre, dette for å kjøre kjøttet seigt.
  3. Pisk lett sammen fløte, egg og krydder og spe blandingen i kjøttdeigen i en tynn stråle mens maskinen jobber.
  4. Bland inn finhakket løk til slutt.
  5. Ha farsen i en smurt brødform og stek i vannbad midt i ovnen i 1 time.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 176 - Fett: 12,7 - Karbohydrater: 1,6 - Protein: 13,8
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/kjottpudding-keto-glutenfri/