Kjøttpudding! (Keto, Glutenfri)
- 400 g kjøttdeig av svin eventuelt kyllingkjøttdeig.
- 400 g kjøttdeig av storfe.
- 2 egg
- 2 dl fløte
- 1,5 ts salt
- 1 ts paprikapulver
- 1 ts muskatnøtt
- 1,5 tspepper
- 1 ts allehånde
- 1 liten løk - finhakket
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Bland salt og kjøttdeig godt. Har du kjøkkenmaskin kan du godt la den gå noen minutter mens du forbereder det andre, dette for å kjøre kjøttet seigt.
- Pisk lett sammen fløte, egg og krydder og spe blandingen i kjøttdeigen i en tynn stråle mens maskinen jobber.
- Bland inn finhakket løk til slutt.
- Ha farsen i en smurt brødform og stek i vannbad midt i ovnen i 1 time.
Kcal: 176 - Fett: 12,7 - Karbohydrater: 1,6 - Protein: 13,8
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/kjottpudding-keto-glutenfri/
3.5.3251