Lakris Marshmallows med Sjokoladetrekk! (Keto, Sukkerfri)
 
 
Skrevet av:
Serveringer: ca 40 stk medium store biter
Ingredienser:
Fremgangsmåte:
  1. Forbered en form på ca 30 x 18 cm med bakepapir smurt med nøytral olje.
  2. Ha 1 dl vann, gelatinpulver og Licorice food flavouring i en liten bolle.
  3. Ha lakrisrotpulver og fargepulver i en liten skål.
  4. Varm opp ½ dl vann og Bakesukkr i en kjele til du når en temperatur på 110°C. Hvis du ikke har termometer er en god indikasjon på at blandingen har nådd rett temperatur at alt vannet er fordampet, massen er litt "seigere" og det bobler/skummer.
  5. Rør raskt inn lakrisrotpulver og fargepulver.
  6. Ha gelatin og sukkerblandingen i en bolle og visp med ballongvisp til massen blir lys og skummer opp over kantene på bollen. Massen stivner veldig fort så her må du jobbe fort!
  7. Fordel blandingene i formen og la avkjøle i romtemperatur i minimum 4 timer men helst over natten.
  8. Dryss godt med Sukkr Melis på skjærefjøla før du vender marshmallow blandingen over.
  9. Dryss Sukkr Melis over blandingen og skjær i passe store biter. Vend bitene i Sukkr Melis så du forhindrer at de klistrer seg sammen.
  10. Smelt sjokolade over vannbad.og dypp marshmallows-bitene i den smelta sjokoladen.
  11. Sett kjølig.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 151 - Fett: 6,5 - Karbohydrater: 2,4 - Protein: 6,2
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/godteri/lakris-marshmallows-med-sjokoladetrekk-keto-sukkerfri/