Boller med sjokolade! (Keto, Sukkerfri, Glutenfri)
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: 6 boller
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Varm fløte og vann til fingervarmt.
- Ha tørrgjær og 1 ts inulin, TagaSØTT eller BakeSukkr i fløteblandingen og sett til side.
- Mål opp de tørre ingrediensene.
- Pisk sammen fløteblandingen og egg.
- Ha i de tørre ingrediensene og bland godt. Deigen skal minne om vanlig gjærdeig og være lett å håndtere.
- Vend inn sjokoladebitene.
- La deigen hvile i 10 minutter.
- Del deigen i 6 like store deler.
- Ha litt olje på hendene, form boller. Pensle gjerne med egg.
- Stek på midterste rille i ca 18 minutter. Avkjøl på rist.
Kcal: 247 - Fett: 18,2 - Karbohydrater: 3,4 - Protein: 6,2
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/bakst/sotbakst/boller-med-sjokolade-keto-sukkerfri-glutenfri/
3.5.3251