Boller med sjokolade! (Keto, Sukkerfri, Glutenfri)
 
 
Skrevet av:
Serveringer: 6 boller
Ingredienser:
Fremgangsmåte:
  1. Forvarm ovnen til 180 grader.
  2. Varm fløte og vann til fingervarmt.
  3. Ha tørrgjær og 1 ts inulin, TagaSØTT eller BakeSukkr i fløteblandingen og sett til side.
  4. Mål opp de tørre ingrediensene.
  5. Pisk sammen fløteblandingen og egg.
  6. Ha i de tørre ingrediensene og bland godt. Deigen skal minne om vanlig gjærdeig og være lett å håndtere.
  7. Vend inn sjokoladebitene.
  8. La deigen hvile i 10 minutter.
  9. Del deigen i 6 like store deler.
  10. Ha litt olje på hendene, form boller. Pensle gjerne med egg.
  11. Stek på midterste rille i ca 18 minutter. Avkjøl på rist.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 247 - Fett: 18,2 - Karbohydrater: 3,4 - Protein: 6,2
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/bakst/sotbakst/boller-med-sjokolade-keto-sukkerfri-glutenfri/