Toastbrød! (Keto, Glutenfri)
 
 
Skrevet av:
Serveringer: 1 brød
Ingredienser:
Fremgangsmåte:
  1. Forvarm ovnen til 180C.
  2. Bland sammen havrefiber, proteinpulver,fiberhusk, xanthangum, guargum og bakepulver.
  3. Varm fløte og vann til fingervarme.
  4. Tilsett tørrgjær og inulin og la stå i 10 minutter.
  5. Pisk egg og olje lett og tilsett fløteblandingen.
  6. Bland inn de tørre ingrediensene og la deigen svelle i ca 5 minutter.
  7. Fordel deigen i en brødform på ca 21 x 12 cm - helst med bakepapir i.
  8. Stek brødet i formen i 50 minutter - deretter ytterligere 20 minutter uten formen.
  9. Avkjøles på rist.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 207 - Fett: 14,6 - Karbohydrater: 1,2 - Protein: 10,2
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/bakst/brod/toastbrod-keto-glutenfri/