Toastbrød! (Keto, Glutenfri)
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: 1 brød
- Forvarm ovnen til 180C.
- Bland sammen havrefiber, proteinpulver,fiberhusk, xanthangum, guargum og bakepulver.
- Varm fløte og vann til fingervarme.
- Tilsett tørrgjær og inulin og la stå i 10 minutter.
- Pisk egg og olje lett og tilsett fløteblandingen.
- Bland inn de tørre ingrediensene og la deigen svelle i ca 5 minutter.
- Fordel deigen i en brødform på ca 21 x 12 cm - helst med bakepapir i.
- Stek brødet i formen i 50 minutter - deretter ytterligere 20 minutter uten formen.
- Avkjøles på rist.
Kcal: 207 - Fett: 14,6 - Karbohydrater: 1,2 - Protein: 10,2
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/bakst/brod/toastbrod-keto-glutenfri/
3.5.3251