Sjokoladekake med sjokoladekrem! (Keto, Glutenfri)
Skrevet av: Fett & Forstand
- Forvarm ovnen til 180C.
- Smelt smør og kremost naturell.
- Pisk blandingen sammen med egg.
- Sikt inn resterende ingredienser og bland godt.
- Fordel kakerøren i en 20 cm rund kakeform.
- Stek kaken på nest nederste rille i 40-45 minutter.
- Avkjøles helt og deles deretter i 4 like deler.
- Pisk sammen smør, kremost, kakaopulver og søtning til du får en godt blandet og luftig konsistens.
- Det kan være nødvendig å sleike "veggene" på bakebollene med en slikkepott innimellom piskingen så du forsikrer deg om at alt blandes jevnt.
- Fordel godt med sjokoladekrem mellom hvert lag.
- Spar litt til toppen, sider samt eventuell pynt.
- Finhakk sjokoladen.
- Varm fløten og søtning til kokepunktet og fjern kjelen fra varmen.
- Ha finhakket sjokolade i den varme fløten og bland til du får en blank og jevn sjokoladesaus. Rør inn smør til slutt.
Kcal: 321 - Fett: 29,8 - Karbohydrater: 2,4 - Protein: 6,7
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/kaker/sjokoladekake-med-sjokoladekrem-keto-glutenfri/
3.5.3251