Kyllingwok med Bacon og Grønnsaker! (Keto, Glutenfri)
 
 
Skrevet av:
Serveringer: 6 porsjoner
Ingredienser:
Fremgangsmåte:
  1. Bland sammen tamari, sesamolje, chiliflak, hvitløk og Sukkr Gull.
  2. Skjær kyllingkjøttet i passe biter og ha i marinaden.
  3. Skjær bacon og grønnsaker i passe store biter.
  4. Ta nudlene ut av pakken, sil vekk laken og skyll nudlene godt i kaldt rennende vann i et par minutter.
  5. Stek nudlene i litt sesamolje på høy varme for å fjerne mesteparten av fuktigheten. Sett til side.
  6. Stek bacon, ha deretter i sjampinjong og stek videre på høy varme i ca 2 minutter. Bland sammen med de stekte nudlene.
  7. Sil marinaden av kyllingen og sett marinaden til side.
  8. Stek kyllingkjøttet til gjennomstekt men ikke tørrstek. Ha i grønnsakene og lynstek videre på høy varme i ca 2 minutter. Hell i marinaden på slutten av steketiden og bland deretter alle ingrediensene sammen.
  9. Server straks - gjerne med et speilegg.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 72 - Fett: 4,6 - Karbohydrater: 1,2 - Protein: 5,5
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/asiatisk/kyllingwok-med-bacon-og-gronnsaker-keto-glutenfri/