Knus pekannøttene mellomgrove i en food prosessor.
Ha TagaSØTT, eggehviter og 1 ss Fibersirup Maple og bland godt.
Sett kjølig.
Butterdeig
Varm fløte og vann til fingervarmt.
Mål opp de tørre ingrediensene.
Pisk sammen fløteblandingen og egg.
Ha i de tørre ingrediensene og bland godt. Hvis deigen blir veldig løs kan du ha i litt mer havrefiber som beskrevet i ingredienselisten. Spe på gradvis til du oppnår ønsket konsistens. Deigen skal minne om vanlig gjærdeig og være lett å håndtere.
La deigen hvile i 10 minutter.
Kjevle ut mellom bakepapir og smør ⅔ av deigen med romtemperert smør.
Brett sammen slik vist på illustrasjonsbildet under oppskriftskortet.
Sett kjølig i 10 minutter.
Ta ut av kjøleskapet og gjenta prosessen så mange ganger du orker, men helst mellom 6-10 ganger.
Ved siste kjevling skal deigen være rundt 4 mm tykk og deles i tolv like deler.
Forvarm ovnen til 225 grader.
Skjær hver del slikt vist på illustrasjonsbildet under oppskriftskortet. Det spiller ikke så mye rolle hvor mange strimler du lager i hver del.
Fordel pekan-fyllet i midten og flett sammen. Se illustrasjonsbilde.
Dryss over Fibersirup Maple og grovhakkede pekannøtter.
Stekes nest nederst i ovnen i ca 15-17 minutter - eller til gylden. Følg godt med.