Stekt Ris! (Keto)
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: 2 porsjoner
- 2 pakker Monster Diet Miracle Rice
- ¼ ts xanthangum
- 2 egg + ⅛ ts paprikapulver, et dryss chiliflak, et dryss gressløk, salt & pepper
- 75 g knaskegulrot
- 75 g aspargesbønner
- 1 fedd hvitløk
- ½ løk - ca 80 g
- 150 g skinke
- 1 ss sesamolje
- 1 ss tamari (glutenfri soyasaus)
- Pisk sammen egg og krydder og stek eggerøre.
- Tøm ut væsken risen ligger i og skyll godt i rennende vann.
- Kutt grønnsaker og skinke i passe biter.
- Ha sesamolje og litt smør i stekepanna på høy varme.
- Ha risen og tamari i stekepanna og dryss over xanthangum. Stek risen godt før du har i grønnsakene og steker videre.
- Ha i skinke og eggerøre på slutten.
- Server straks - gjerne med et dryss vårløk.
Kcal: 68 - Fett: 4,4 - Karbohydrater: 1,1 - Protein: 4,8
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/asiatisk/stekt-mirakel-ris-keto-style/
3.5.3251