Ha vann og TagaSØTT i en liten kjele som tåler høy varme.
Varm opp til vannet fordamper og massen når en temperatur på 140°C. Hvis du ikke har sukkertermometer kan du ta vanntesten. Massen skal såvidt ha begynt å få en lysebrun farge. Ta litt på baksiden av en skje og ha i et glass iskaldt vann, hvis det blir hardt er massen ferdig.
Rør inn smør og Fibersirup.
Rør inn lakrispulver, anisekstrakt og salt.
Massen skal koke på medium+ varme til den igjen når en temperatur på 140°C. Kjør vanntesten igjen om du ikke har sukkertermometer. Den skal bli hard når den kommer i vannet.
Ta kjelen av plata og rør inn fargepulver.
Ha massen over på et bakebrett med bakepapir - her må du jobbe fort før den stivner!
Bruk en skarp kniv og rut opp.
La avkjøle helt før du knekker det i biter.
Smelt sjokoladen over vannbad - se hovedinnlegg for tips!
Hell melkesjokoladen på bakepapir.
Hell den mørke sjokoladen i striper over den mørke, og lag mønster ved å dra en kakepinne eller lignende gjennom stripene hver sin vei.