Sjokoladebark! (keto, sukkerfri) - Melkesjokolade med mørk sjokolade-swirl og lakrisdrops!
 
 
Skrevet av:
Ingredienser:
Melkesjokolade med mørk sjokolade-swirl og lakrisdrops!

Lakrisdrops
Fremgangsmåte:
  1. Ha vann og TagaSØTT i en liten kjele som tåler høy varme.
  2. Varm opp til vannet fordamper og massen når en temperatur på 140°C. Hvis du ikke har sukkertermometer kan du ta vanntesten. Massen skal såvidt ha begynt å få en lysebrun farge. Ta litt på baksiden av en skje og ha i et glass iskaldt vann, hvis det blir hardt er massen ferdig.
  3. Rør inn smør og Fibersirup.
  4. Rør inn lakrispulver, anisekstrakt og salt.
  5. Massen skal koke på medium+ varme til den igjen når en temperatur på 140°C. Kjør vanntesten igjen om du ikke har sukkertermometer. Den skal bli hard når den kommer i vannet.
  6. Ta kjelen av plata og rør inn fargepulver.
  7. Ha massen over på et bakebrett med bakepapir - her må du jobbe fort før den stivner!
  8. Bruk en skarp kniv og rut opp.
  9. La avkjøle helt før du knekker det i biter.
  10. Smelt sjokoladen over vannbad - se hovedinnlegg for tips!
  11. Hell melkesjokoladen på bakepapir.
  12. Hell den mørke sjokoladen i striper over den mørke, og lag mønster ved å dra en kakepinne eller lignende gjennom stripene hver sin vei.
  13. Dryss over grovhakket lakrisdrops og evt litt frysetørkede bringebær.
  14. La avkjøle i romtemperatur.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 347 - Fett: 25,3 - Karbohydrater: 8,7 - Protein: 7,4
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/godteri/sjokoladebark-keto-sukkerfri/