Sjokoladebark! (keto, sukkerfri) - Mørk & Hvit sjokolade-swirl med karamell-knekk og flaksalt!
 
 
Skrevet av:
Ingredienser:
Mørk & Hvit sjokolade-swirl med karamell-knekk og flaksalt!

Karamell-knekk
  • 75 g TagaSØTT
  • 2 ss vann
  • 25 g smør
  • 1 ss fløte
  • en klype salt
Fremgangsmåte:
  1. Ha vann og TagaSØTT i en kjele.
  2. Varm opp blandingen på medium + varme til massen når en temperatur på 170C.
  3. Ta kjelen av platen og rør inn smør og fløte.
  4. Ha kjelen tilbake på plata og varm opp massen til den når en temperatur på 140-145C.
  5. Hell massen umiddelbart over på et stekebrett kledd med bakepapir.
  6. Når massen er halvstiv kan du rute den opp med et pizzahjul eller lignende.
  7. La avkjøle og knekk opp bitene.
  8. Smelt sjokoladen over vannbad - se hovedinnlegg for tips!
  9. Hell den mørke sjokoladen på bakepapir.
  10. Hell den hvite sjokoladen i striper over den mørke, og lag mønster ved å dra en kakepinne eller lignende gjennom stripene hver sin vei.
  11. Dryss over flaksalt og grovhakket knekk.
  12. La avkjøle i romtemperatur.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 319 - Fett: 23,6 - Karbohydrater: 5,4 - Protein: 8,6
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/godteri/sjokoladebark-keto-sukkerfri/