Sjokoladebark! (keto, sukkerfri) - Mørk & Hvit sjokolade-swirl med karamell-knekk og flaksalt!
Skrevet av: Fett & Forstand
- 75 g TagaSØTT
- 2 ss vann
- 25 g smør
- 1 ss fløte
- en klype salt
- Ha vann og TagaSØTT i en kjele.
- Varm opp blandingen på medium + varme til massen når en temperatur på 170C.
- Ta kjelen av platen og rør inn smør og fløte.
- Ha kjelen tilbake på plata og varm opp massen til den når en temperatur på 140-145C.
- Hell massen umiddelbart over på et stekebrett kledd med bakepapir.
- Når massen er halvstiv kan du rute den opp med et pizzahjul eller lignende.
- La avkjøle og knekk opp bitene.
- Smelt sjokoladen over vannbad - se hovedinnlegg for tips!
- Hell den mørke sjokoladen på bakepapir.
- Hell den hvite sjokoladen i striper over den mørke, og lag mønster ved å dra en kakepinne eller lignende gjennom stripene hver sin vei.
- Dryss over flaksalt og grovhakket knekk.
- La avkjøle i romtemperatur.
Kcal: 319 - Fett: 23,6 - Karbohydrater: 5,4 - Protein: 8,6
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/godteri/sjokoladebark-keto-sukkerfri/
3.5.3251