Salt Karamellsaus
 
 
Skrevet av:
Ingredienser:

Salt Karamellsaus
  • 35 g TagaSØTT
  • 15 g smør
  • ¼ dl fløte
  • 1 ss vann
  • ⅛ ts salt
Fremgangsmåte:

Salt Karamellsaus
  1. Ha TagaSØTT og vann i en kjele.
  2. Varm opp mens du rører.
  3. Når det begynner å boble kan du la massen koke og godgjøre seg uten å røre så mye.
  4. Sjekk farge innimellom.
  5. Når vannet har fordampet, massen begynner å karamelliseres, og du er fornøyd med fargen (jo mørkere jo mer bitter) kan du ha i smøret.
  6. Bland godt, trekk deretter panna av varmen og tilsett fløte mens du rører.
  7. Avkjøl.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/bakst/sotbakst/kanelboller-med-pekannotter-karamell-keto-glutenfri/