Ha tørrgjær og Finesse Bakesukker i fløteblandingen og sett til side.
Mål opp de tørre ingrediensene.
Pisk sammen fløteblandingen og egg.
Ha i de tørre ingrediensene og bland godt. Hvis deigen blir veldig løs kan du ha i litt mer havrefiber som beskrevet i ingredienselisten. Spe på gradvis til du oppnår ønsket konsistens. Deigen skal minne om vanlig gjærdeig og være lett å håndtere.
La deigen hvile/sette seg i ca 10 minutter.
Kjevle deigen til et rektangen på ca 22 x 28 cm.
Pensle med smeltet smør og dryss på kanel, Sukkr Gull og hakkede pekannøtter - spar litt nøtter til topping!
Rull sammen og kutt i passe skiver, ca 2,5 - 3 cm tykk.
Stekes midt i ovnen i 25 minutter.
La avkjøle og hell deretter over karamellsaus og dryss på resten av pekannøttene.