Hot Cross Buns (keto, nøttefri, glutenfri)
 
 
Skrevet av:
Serveringer: 6 stk
Ingredienser:
Fremgangsmåte:
  1. Forvarm ovnen til 180 grader.
  2. Varm fløte og vann til fingervarmt.
  3. Ha tørrgjær og Finesse Bakesukker i fløteblandingen og sett til side.
  4. Kutt de frysetørkede bærene i passe store biter.
  5. Mål opp de tørre ingrediensene.
  6. Pisk sammen fløteblandingen og egg.
  7. Ha i de tørre ingrediensene inkludert bær og bland godt. Hvis deigen blir veldig løs kan du ha i litt mer havrefiber som beskrevet i ingredienselisten. Spe på gradvis til du oppnår ønsket konsistens. Deigen skal minne om vanlig gjærdeig og være lett å håndtere.
  8. La deigen hvile/sette seg i ca 10 minutter.
  9. Del deigen i 6 like store deler og form bollene - gjerne med litt olje på hendene.
  10. Pensle med egg og stek på midterste rille i 25 minutter.
  11. Avkjøl på rist.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/hoytid/paske/hot-cross-buns-keto-nottefri-glutenfri/