Hvis du ønsker fargede egg legger du de i konditorfarge i ca 15 minutter.
Forvarm ovnen til 200 grader.
Varm fløte og vann til fingervarmt.
Ha tørrgjær og Finesse Bakesukker i fløteblandingen og sett til side.
Mål opp de tørre ingrediensene.
Pisk sammen fløteblandingen og egg.
Ha i de tørre ingrediensene og bland godt. Hvis deigen blir veldig løs kan du ha i litt mer havrefiber som beskrevet i ingredienselisten. Spe på gradvis til du oppnår ønsket konsistens. Deigen skal minne om vanlig gjærdeig og være lett å håndtere.
La deigen hvile i 10 minutter.
Del deigen i 12 like store deler.
Ha litt olje på hendene og trill pølser på ca 20 cm.
Tvinn to pølser sammen og trykk de godt sammen i endene. Pensle med egg, dryss på eventuelle frø og legg et rått egg i midten.
Stek på midterste rille i ca 25 minutter. Avkjøl på rist.