Hjemmelaget sprøstekt løk!
 
 
Skrevet av:
Ingredienser:
  • Løk
  • Delfiafett
  • Salt
Fremgangsmåte:
  1. Kutt løken i tynne, jevne skiver. Legg de over på kjøkkenpapir for å trekke ut mest mulig fukt.
  2. Varm oljen til 150 grader - bruk gjerne steketermometer. Har du ikke termometer kan du sjekke oljen med et treredskap. Oljen er varm nok når det begynner å brese rundt treredskapet.
  3. Stek løken gylden. Når du tenker "litt lengre" så er løken ferdig. Den fortsetter nemlig å steke en liten stund etter du tar den opp fra oljen.
  4. La løken avkjøle på kjøkkenpapir.
  5. Dryss over litt salt og oppbevar i en tett beholder.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/tilbehor/hjemmelaget-sprostekt-lok/