Pannekaker med Havrefiber (keto, glutenfri)
 
 
Skrevet av:
Serveringer: 6 stk
Ingredienser:
Fremgangsmåte:
  1. Pisk sammen alle ingrediensene unntatt egg. Bruk gjerne elektronisk håndvisp så du får blandet alt godt sammen og unngår at Fiberhusk og Xanthangum klumper seg.
  2. Pisk eggene forsiktig inn til slutt.
  3. La røren svelle i va 30 minutter og pisk den lett opp igjen før du steker.
  4. Stek pannekakene i litt smør. La den ene siden steke godt før du snur pannekaken - de er litt skjøre før de får satt seg.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 194 - Fett: 17,3 - Karbohydrater: 1,1 - Protein: 6,6
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/ovrige/pannekaker-med-havrefiber-keto-glutenfri/