Ha tørrgjær og Finesse Bakesukker i fløteblandingen og sett til side.
Mål opp de tørre ingrediensene.
Pisk sammen fløteblandingen og egg.
Ha i de tørre ingrediensene og bland godt. Hvis deigen blir veldig løs kan du ha i litt mer havrefiber som beskrevet i ingredienselisten. Spe på gradvis til du oppnår ønsket konsistens. Deigen skal minne om vanlig gjærdeig og være lett å håndtere.
La deigen hvile/sette seg i ca 10 minutter.
Kjevle ut deigen mellom to bakeark smurt med olje.
Dryss kanel og Sukrin Gold på deigen og brett deigen i to.
Skjær strimler på ca 2 cm tykkelse og tvinn de til en spiral.
Snurr spiralen rundt to fingre og dytt enden inn i midten nedenfra.
Gjenta med resten av deigen.
Stek på midterste rille i 25-30 minutter.
Avkjøl på rist.
Ostekrem
Pisk krem av fløten og sett til side.
Pisk sammen kremost, Tagatesse og vaniljeekstrakt til det blir luftig.
Vend inn den ferdigpiskede kremen og ha over i en kakesprøyte.