Ha tørrgjær og Finesse Bakesukker i fløteblandingen og sett til side.
Mål opp de tørre ingrediensene.
Pisk sammen fløteblandingen og egg.
Ha i de tørre ingrediensene og bland godt. Hvis deigen blir veldig løs kan du ha i litt mer havrefiber som beskrevet i ingredienselisten. Spe på gradvis til du oppnår ønsket konsistens. Deigen skal minne om vanlig gjærdeig og være lett å håndtere.
La deigen hvile/sette seg i ca 10 minutter.
Kjevle ut deigen mellom to bakeark smurt med olje. Ca 35 x 25 cm.
Fordel syltetøy på deigen og rull sammen. Skjær biter på ca 2-3 cm tykk og legg på et bakepapirkledd stekebrett.
Stek på midterste rille i 25-30 minutter.
Avkjøl på rist.
Sitronglasur
Bland alle ingrediensene i en bolle og pisk til det er godt blandet.
Fordel glasuren på snurrene og nyt! For en mer rennende glasur, varm i 5-10 sekunder i mikrobølgeovn.