Donuts! (Keto, Glutenfri, Sukkerfri)
 
 
Se hovedinnlegg for tips om glaze!
Skrevet av:
Serveringer: 6 stk
Ingredienser
Fremgangsmåte
  1. Varm fløte og vann til fingervarmt.
  2. Ha tørrgjær og Finesse Bakesukker i fløteblandingen og sett til side.
  3. Mål opp de tørre ingrediensene.
  4. Pisk sammen fløteblandingen og egg.
  5. Ha i de tørre ingrediensene og bland godt.
  6. Del deigen i 6 - 8 like store deler.
  7. Form donuts ved å rulle en pølse som klemmer litt flat i endene så du kan skøyte endene ved å overappe de. Form de gjerne rundt et shotglass eller lignende. Klem skøyten godt sammen.
  8. Ha over på et bakebrett og la hvile i ca 30 minutter.
  9. Varm frityrolje i en kjele som tåler høy varme. Oljen skal nå 160g. Hvis du ikke har et steketermometer kan du teste oljen med et kjøkkenredskap i tre. Når oljen freser/bobler rundt treredskapet er oljen varm nok.
  10. Stek donuts i ca 5 minutter. Snu innimellom.
  11. La renne av på kjøkkenpapir og avkjøle godt.
  12. For tips til glasur - se hovedinnlegg.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/bakst/sotbakst/donuts-keto-glutenfri-sukkerfri/