Lun Rosenkålsalat med Bacon og Tranebær!
Skrevet av: Fett & Forstand
- 400 g fersk rosenkål
- 50 g sjalottløk
- 1 fedd hvitløk
- 180 g bacon
- 20 g pistasjnøtter eller valnøtter
- 50 g kandiserte tranebær - (Se hovedinnlegg for tips)
- Skjær bacon i terninger, rosenkål i to eller fire, finhakk sjalottløk og grovhakk pistasjnøtter.
- Stek Bacon. Ha deretter i løk og hvitløk.
- Ha i rosenkål og stek i 2-4 minutter. Ha i kandiserte tranebær, revet parmesan og pistasjnøtter.
- Serveres lun.
Kcal: 138 - Fett: 9,7 - Karbohydrater: 3,4 - Protein: 7,5
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/lun-rosenkalsalat-med-bacon-og-tranebaer/
3.5.3251