Lun Rosenkålsalat med Bacon og Tranebær!
 
 
Skrevet av:
Ingredienser:
  • 400 g fersk rosenkål
  • 50 g sjalottløk
  • 1 fedd hvitløk
  • 180 g bacon
  • 20 g pistasjnøtter eller valnøtter
  • 50 g kandiserte tranebær - (Se hovedinnlegg for tips)
Fremgangsmåte:
  1. Skjær bacon i terninger, rosenkål i to eller fire, finhakk sjalottløk og grovhakk pistasjnøtter.
  2. Stek Bacon. Ha deretter i løk og hvitløk.
  3. Ha i rosenkål og stek i 2-4 minutter. Ha i kandiserte tranebær, revet parmesan og pistasjnøtter.
  4. Serveres lun.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 138 - Fett: 9,7 - Karbohydrater: 3,4 - Protein: 7,5
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/lun-rosenkalsalat-med-bacon-og-tranebaer/