F&Fs Kalkunmiddag - Brødstuffing Kalkun!
Skrevet av: Fett & Forstand
- Kalkunkjøtt, lever, krås og hjerte. ca 250 g.
- 50 g smør
- 100 finhakket løk
- ca 325 g daggammel loff/brød i terninger (lavkarbo såklart - se hovedinnlegg for tips)
- ½ potte persille (liten potte) - finhakket
- 100 g stangselleri i små terninger
- Salt etter smak (husk at kraften er salt også)
- 2 ts tørket salvie
- ⅔ ts muskatblomme
- 2 egg
- 2 - 2,5 dl kalkunkraft
- Hakk kjøtt og innmat grovt og la surre i smør sammen med løken til løken blir blank.
- Ta gryten til side, tilsett brød, persille, selleri. salt, salvie og muskatblomme og bland godt.
- Pisk sammen egg og kraft.
- Hell eggemassen over i gryta og bland godt sammen! Bruk gjerne hendene eller en kjøkkenmaskin med eltekrok for å få løst opp brødbitene skikkelig!
- Hell massen over i en brødform eller lignende og stek nederst i ovnen på 200C i ca 40 minutter.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/ffs-kalkunmiddag-brodstuffing-til-kalkun/
3.5.3251