F&Fs Kalkunmiddag - Panert Kalkunfilet!
 
 
Skrevet av:
Ingredienser
  • Kalkunfilet marinert i salt og pepper helst over natta.
  • Pofiber og/eller havrefiber
  • Hele egg
  • Smør og Olje til steking
Fremgangsmåte
  1. Varm en blaning av smør og olje i en stekepanne til det begynner å frese.
  2. Hell pofiber og/eller havrefiber i en passelig beholder.
  3. Pisk egg lett opp med litt salt og pepper, og eventuelle andre krydder/urter.
  4. Vend kalkunfileten i egg og dytt de deretter godt i pofiber/havrefiber.
  5. Stek godt på hver side og ha over i en ildfast beholder etterhvert. Kan gjenre holdes varm i ovnen på rundt 120C med aluminiumsfolie over.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/ffs-kalkunmiddag-panert-kalkunfilet/