F&Fs Kalkunmiddag - Grytetilberedt Kalkun!
Skrevet av: Fett & Forstand
- Vinger, lårstykke og klubber av kalkun (se hovedinnlegg)
- ½ dl olivenolje
- 1 ts ingefærkrydder
- 1 ss paprikapulver
- 2 ts røkt paprikapulver
- 2 ts karri
- 2 ts pepper
- 1 ts løkpulver
- 1 ts hvitløkpulver
- 1 ss salt
- 1 ts colemans mustard pulver (evt dijonsennep)
- 500 g smør
- 5 dl vann
- 250 g Tomater
- Lag marinade og gni kjøttstykkene godt inn. La gjerne godgjøre seg i marinaden over natta.
- Smelt smør i en jerngryte.
- Brun kjøttstykkene på hver side i det fresende smøret.
- Fres tomatene.
- Ha kjøttstykkene tilbake i gryta og hell over 5 dl vann.
- Gi et raskt oppkok og la småputre under lokk på lav/medium varme i ca to timer.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/ffs-kalkunmiddag-grytetilberedt-kalkun/
3.5.3251