F&Fs Kalkunmiddag - Klar Kalkunsuppe!
Skrevet av: Fett & Forstand
- 2 liter kalkunkraft (se hovedinnlegg)
- 150 g kyllingkjøtt (kjøtt, hjerte, lever, krås - se hovedinnlegg)
- 2-3 ss Tamari (glutenfri soyasaus - kan sløyfes)
- 50 g Purreløk
- 50 g babygulrot
- 50 g aspargesbønner
- 30 g sjalottløk
- 2 ss fersk eller tørket persille
- 25 g Stangselleri
- 100 g sjampinjong (fersk eller boks)
- 50 g paprika
- ½ av følgende krydder:
- karri
- paprika
- hvitløk
- pepper
- chili
- Kutt grønnsaker i mindre eller større biter - etter smak!
- Ha krydder i kraften og smak eventuelt til med salt og pepper.
- Ha grønnsakene i suppa og la trekke på medium varme i ca 10-15 minutter. Ha kjøttet i før servering.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/ffs-kalkunmiddag-klar-kalkunsuppe/
3.5.3251