F&Fs Kalkunmiddag - Klar Kalkunsuppe!
 
 
Skrevet av:
Ingredienser
  • 2 liter kalkunkraft (se hovedinnlegg)
  • 150 g kyllingkjøtt (kjøtt, hjerte, lever, krås - se hovedinnlegg)
  • 2-3 ss Tamari (glutenfri soyasaus - kan sløyfes)
  • 50 g Purreløk
  • 50 g babygulrot
  • 50 g aspargesbønner
  • 30 g sjalottløk
  • 2 ss fersk eller tørket persille
  • 25 g Stangselleri
  • 100 g sjampinjong (fersk eller boks)
  • 50 g paprika
  • ½ av følgende krydder:
  • karri
  • paprika
  • hvitløk
  • pepper
  • chili
Fremgangsmåte
  1. Kutt grønnsaker i mindre eller større biter - etter smak!
  2. Ha krydder i kraften og smak eventuelt til med salt og pepper.
  3. Ha grønnsakene i suppa og la trekke på medium varme i ca 10-15 minutter. Ha kjøttet i før servering.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/ffs-kalkunmiddag-klar-kalkunsuppe/