Cottage Cheese-Krem med Bringebær & Tyttebær Coulis (Keto Riskrem)
 
 
Skrevet av:
Serveringer: ca 6 porsjoner
Ingredienser
Cottage Cheese-Krem
  • 100 g Kremost Naturell
  • 2,5 dl fløte
  • 50 g Sukrinmelis (eller 25 g Finesse Bakesukker)
  • 4-5 dråper vaniljeessens og/eller annen aroma (her nord bruker mange mandelessens)
  • 400 g Cottage Cheese

Bringebær & Tyttebær Coulis!
  • 250 g frosne bringebær (opptint)
  • 50 g frosne tyttebær (opptint)
  • 30 - 40 g Finesse Bakesukker
  • 3 ss vann
Fremgangsmåte
Cottage Cheese-Krem
  1. Pisk sammen fløte, kremost, Sukrinmelis og Vaniljeessens til alt er godt blandet.
  2. Vend inn Cottage Cheese og sett kjølig.

Bringebær & Tyttebær Coulis
  1. Ha Finesse Bakesukker og vann i en skål og ha i mikrobølgeovnen på full guffe i 1 minutt.
  2. Ha bærene og "sukker"vannet over i en blender og puls til bærene akkurat er knust. 4-5-6 ganger. Hvis du kverner for mye og for lenge knuser du nemlig frøene og da vil du ende opp med en tåkete og bitter coulis.
  3. Sil gjennom et dørslag, litt etter litt.
  4. Sett kjølig.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/hoytid/jul/cottage-cheese-krem-med-bringebaer-tyttebaer-coulis-keto-riskrem/