Cottage Cheese-Krem med Bringebær & Tyttebær Coulis (Keto Riskrem)
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: ca 6 porsjoner
Ingredienser:
Cottage Cheese-Krem
100 g Kremost Naturell
2,5 dl fløte
50 g Sukrinmelis (eller 25 g Finesse Bakesukker)
4-5 dråper vaniljeessens og/eller annen aroma (her nord bruker mange mandelessens)
400 g Cottage Cheese
Bringebær & Tyttebær Coulis!
250 g frosne bringebær (opptint)
50 g frosne tyttebær (opptint)
30 - 40 g Finesse Bakesukker
3 ss vann
Fremgangsmåte:
Cottage Cheese-Krem
Pisk sammen fløte, kremost, Sukrinmelis og Vaniljeessens til alt er godt blandet.
Vend inn Cottage Cheese og sett kjølig.
Bringebær & Tyttebær Coulis
Ha Finesse Bakesukker og vann i en skål og ha i mikrobølgeovnen på full guffe i 1 minutt.
Ha bærene og "sukker"vannet over i en blender og puls til bærene akkurat er knust. 4-5-6 ganger. Hvis du kverner for mye og for lenge knuser du nemlig frøene og da vil du ende opp med en tåkete og bitter coulis.