Mal mandlene, helst for hånd men du kan pulse de forsiktig i en hurtigmikser om du ikke har kvern.
Bland sammen eggehviter, mandler og Finesse Bakesukker.
Sett deigen kjølig i ca 1 time.
Forvarm ovnen til 200C.
Del deigen i 14 like store deler og form kakene.
Stek på nest nederste rille i ca 10 minutter eller til de såvitt begynner å bli gylden i kantene.
Avkjøles.
Sjokoladekrem
Kok opp Finesse Bakesukker og vann i en kjele på middels høy varme. La det koke i cirka 5 minutter.
Pisk eggeplommene luftige. Dette kan ta noen minutter med kjøkkenmaskin.
Tilsett den varme sukkerlaken ved å helle den i en tynn stråle langs bakebollen mens kjøkkenmaskinen går. Visp til du får en lys og luftig eggedosis, dette tar cirka 3 minutter.
Tilsett romtemperert smør mens vispen går på middels til høy hastighet. Fortsett å vispe til alt er godt blandet.
Smelt kokesjokoladen over et vannbad eller i mikrobølgeovnen.
Tilsett sjokoladen mens maskinen går og visp til du har en jevn, fin krem.
Fordel kremen på de forstekte bunnene. Bruk gjerne kakesprøyte om du har.
Sett kakene i fryseren i ca 1 time.
Topping
Smelt sjokolade og Delfia over vannbad.
Dypp kakene i den smelta sjokoladen og sett kjølig.