Danish Butter Cookies! (Danske Smørkjeks - Keto, Sukkerfri)
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: ca 36 stk
- Forvarm ovnen til 170°C.
- Finknus Finesse i blender eller lignende.
- Pisk Finesse og Sukrinmelis smør godt sammen.
- Ha i resterende ingredienser.
- Ha deigen i en sprøytepose med ønsket tupp. Vi brukte Wilton 1M.
- Form kakene på et bakepapirkledd stekebrett. Sett kjølig i ca 30 minutter.
- Stek på nest nederste rille i 10 - 14 minutter, til kjeksene såvidt begynner å bli gylden.
- Kakene er ekstremt løse og skjøre rett etter de kommer ut av ovnen, så la de avkjøle helt på stekebrettet før du flytter de over på rist.
- La avkjøle godt før servering. Jo lengre de står, jo mer porøs blir de.
Kcal: 532 - Fett: 51,3 - Karbohydrater: 2,5 - Protein: 10,6
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/cookies-kjeks/danish-butter-cookies-danske-smorkjeks-keto/
3.5.3251