Danish Butter Cookies! (Danske Smørkjeks - Keto, Sukkerfri)
 
 
Skrevet av:
Serveringer: ca 36 stk
Ingredienser:
Fremgangsmåte:
  1. Forvarm ovnen til 170°C.
  2. Finknus Finesse i blender eller lignende.
  3. Pisk Finesse og Sukrinmelis smør godt sammen.
  4. Ha i resterende ingredienser.
  5. Ha deigen i en sprøytepose med ønsket tupp. Vi brukte Wilton 1M.
  6. Form kakene på et bakepapirkledd stekebrett. Sett kjølig i ca 30 minutter.
  7. Stek på nest nederste rille i 10 - 14 minutter, til kjeksene såvidt begynner å bli gylden.
  8. Kakene er ekstremt løse og skjøre rett etter de kommer ut av ovnen, så la de avkjøle helt på stekebrettet før du flytter de over på rist.
  9. La avkjøle godt før servering. Jo lengre de står, jo mer porøs blir de.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 532 - Fett: 51,3 - Karbohydrater: 2,5 - Protein: 10,6
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/cookies-kjeks/danish-butter-cookies-danske-smorkjeks-keto/