Kerstkransjes (Små Julekranser - Keto, Sukkerfri)
 
 
Skrevet av:
Serveringer: 20 stk
Ingredienser
Fremgangsmåte
  1. Forvarm ovnen til 170°C.
  2. Finknus Finesse i blender eller lignende.
  3. Pisk Sukrinmelis, Finesse og smør godt sammen.
  4. Ha i resterende ingredienser.
  5. Deigen er veldig bløt, så om du syns det er lettere å jobbe med kan du godt ha den i kjøleskapet et par timer før du jobber med den.
  6. Kjevle deigen i ca 3 mm tykkelse og trykk ut kjeksene. Deigen er ganske skjør så det kan hende du må trykke ut en og en og overføre til stekebrettet etterhvert. Et flatt stekeredskap hjelper på. Behold gjerne utstikkerformen på mens du overfører det til stekebrettet.
  7. Stek på nest nederste rille i 10 - 14 minutter, til kjeksene såvidt begynner å bli gylden.
  8. Kakene er ekstremt løse og skjøre rett etter de kommer ut av ovnen, så la de avkjøle helt på stekebrettet før du flytter de over på rist.
  9. La avkjøle godt før servering. Jo lengre de står, jo mer porøs blir de.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/cookies-kjeks/kerstkransjes-sma-julekranser-keto-sukkerfri/