Mor Monsen! (Keto, Glutenfri, Sukkerfri)
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: 1 liten langpannekake
- 120 g smør
- 120 g Kremost naturell
- 8 egg
- 80 g Sukrin Gold
- 30 g monster tagasøtt, Finesse Bakesukker (alternativt 60 g mer Sukrin Gold)
- 90-100 g havrefiber (litt avhengig av størrelsen på eggene - ta 90 g først og spe eventuelt på hvis røren blir for løs)
- 2 ts bakepulver
- 5-6 dråper vaniljeessens
- ½ Sitron - skallet fra en halv sitron
- 25 g gojibær - eller andre usøtede tørkede bær
- 30 g mandelflak
- 1 ss isomalt granulat (skal på kaken etter den er stekt - kan sløyfes)
- Forvarm ovnen til 180C.
- Smelt smør og kremost naturell.
- Pisk blandingen sammen med egg.
- Ha i resterende ingredienser og bland godt.
- Fordel kakerøren i en passe langpanne.
- Strø over gojibær og mandelflak.
- Stek kaken på nest nederste rille i 35 minutter.
- Strø over isomalt om du ønsker, for perlesukker-looken!
Kcal: 251 - Fett: 20 - Karbohydrater: 3,4 - Protein: 8,4
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/kaker/mor-monsen-keto-glutenfri-sukkerfri/
3.5.3251