Mor Monsen! (Keto, Glutenfri, Sukkerfri)
 
 
Skrevet av:
Serveringer: 1 liten langpannekake
Ingredienser:
  • 120 g smør
  • 120 g Kremost naturell
  • 8 egg
  • 80 g Sukrin Gold
  • 30 g monster tagasøtt, Finesse Bakesukker (alternativt 60 g mer Sukrin Gold)
  • 90-100 g havrefiber (litt avhengig av størrelsen på eggene - ta 90 g først og spe eventuelt på hvis røren blir for løs)
  • 2 ts bakepulver
  • 5-6 dråper vaniljeessens
  • ½ Sitron - skallet fra en halv sitron
  • 25 g gojibær - eller andre usøtede tørkede bær
  • 30 g mandelflak
  • 1 ss isomalt granulat (skal på kaken etter den er stekt - kan sløyfes)
Fremgangsmåte:
  1. Forvarm ovnen til 180C.
  2. Smelt smør og kremost naturell.
  3. Pisk blandingen sammen med egg.
  4. Ha i resterende ingredienser og bland godt.
  5. Fordel kakerøren i en passe langpanne.
  6. Strø over gojibær og mandelflak.
  7. Stek kaken på nest nederste rille i 35 minutter.
  8. Strø over isomalt om du ønsker, for perlesukker-looken!
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 251 - Fett: 20 - Karbohydrater: 3,4 - Protein: 8,4
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/kaker/mor-monsen-keto-glutenfri-sukkerfri/