¼ ts Hvitvineddik (annen type eddik, eller sitronsaft går også bra)
Fremgangsmåte:
Kvern mandlene for hånd eller i en god kjøkkenmaskin med rasp. Ikke knus mandlene i blender og lignende, se hovedinnlegg for tips.
Finknus Finesse Bakesukker i en blender eller lignende.
Bland sammen knuste mandler, mandelmel og søtning.
Kna inn eggehviter for hånd, litt etter litt.
Sett deigen kjølig over natta.
Se hovedinnlegg for tips til å lage jevne, fine pølser ved hjelp av kjøkkenmaskin - eller rull ut pølser for hånd og fordel i formene. Trykk de godt sammen i skøytene.
Forvarm ovnen til 200C.
Stek i ovnen i ca 10-12 minutter, følg godt med så de ikke blir for brune.
La de avkjøle helt i formen.
Glasur
Pisk sammen alle ingrediensene - Bruk gjerne kjøkkenmaskin og la den jobbe noen minutter for å få superhvit og luftig glasur! Spe på med litt mer Sukrinmelis om glasuren blir for løs.