Sandnøtter! (Keto, Sukkerfri)
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: ca 50 stk
- Forvarm ovnen til 170°C.
- Finknus Finesse i blender eller lignende.
- Pisk Finesse og smør godt sammen.
- Ha i resterende ingredienser.
- Deigen er veldig bløt, så om du syns det er lettere å jobbe med kan du godt ha den i kjøleskapet et par timer før du jobber med den.
- Del opp deigen og rull like store kuler og legg på et bakepapirkledd bakebrett.
- Trykk de lett ned med en gaffel.
- Stek på nest nederste rille i 10 - 14 minutter, til kjeksene såvidt begynner å bli gylden.
- Kakene er ekstremt løse og skjøre rett etter de kommer ut av ovnen, så la de avkjøle helt på stekebrettet før du flytter de over på rist.
- La avkjøle godt før servering. Jo lengre de står, jo mer porøs blir de.
Kcal: 552 - Fett: 49,3 - Karbohydrater: 4,3 - Protein: 15,9
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/hoytid/jul/sandnotter-keto-sukkerfri/
3.5.3251