Sennepssild (sukkerfri, keto)
 
 
Skrevet av:
Ingredienser
  • 200 g Spekesildfilet
  • 100 g majones
  • 1 ss hvitvineddik (eller annen type eddik)
  • 50 g Sukrinsirup Gold
  • 50 g dijonsennep - eller French's Yellow Classic Mustard hvis du vil ha en rundere smak, eller blanding.
  • 50 g løk - gjerne delikatesseløk (de små søte)
  • 4 g grovhakket fersk dill
  • 0,5 ts pepper - eller smak til
  • 2 ts sennepsfrø
  • 2 ss MCT olje eller annen smaksnøytral olje
Fremgangsmåte
  1. Følg instruksjonen på spekesildfilet-pakken. Vanligvis bør de vannes ut i 3-5 timer.
  2. Pisk sammen majones, eddik, Sukrinsirup Gold og MCT olje.
  3. Skjær løken i ønsket størrelse.
  4. Vend inn sennepsfrø og dill og smak til med salt og pepper.
  5. Skjær sildfiletene i passe biter og vend bitene inn i resten.
  6. Ha sennepssilden over i en passe beholder, gjerne glass.
  7. Avkjøl over natta, minst! Så alle deilige smakene sette seg skikkelig.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/smaretter-snacks/palegg/sennepssild-sukkerfri-keto/