Hjemmelaget Dumle (sukkerfri, keto)
 
 
Denne oppskriften krever sukkertermometer. Fås kjøpt på Kitch, Jernia o.l.
Skrevet av:
Serveringer: 8 - 10 stk
Ingredienser
  • ca 150 g Sukkerfri sjokolade
  • 50 g Finesse Bakesukker
  • 25 g Sukrinsirup Caramel
  • 25 g smør
  • ½ dl kremfløte
Fremgangsmåte
  1. Varm opp Finesse og Sukrinsirup Caramel til 155°C - følg godt med.
  2. Rør inn smør og fløte og varm massen sakte opp til 125°C.
  3. Forden massen på 8 stk trepinner/grillspyd klippet i to.
  4. Avkjøl godt, gjerne i fryseren.
  5. Smelt sjokolade over vannbad og dypp karamellen så sjokoladen fordeler seg jevnt.
  6. Avkjøl.
  7. Bør oppbevares kjølig.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/godteri/hjemmelaget-dumle-sukkerfri-keto/