Hjemmelaget Dumle (sukkerfri, keto)
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: 8 - 10 stk
- ca 150 g Sukkerfri sjokolade
- 50 g Finesse Bakesukker
- 25 g Sukrinsirup Caramel
- 25 g smør
- ½ dl kremfløte
- Varm opp Finesse og Sukrinsirup Caramel til 155°C - følg godt med.
- Rør inn smør og fløte og varm massen sakte opp til 125°C.
- Forden massen på 8 stk trepinner/grillspyd klippet i to.
- Avkjøl godt, gjerne i fryseren.
- Smelt sjokolade over vannbad og dypp karamellen så sjokoladen fordeler seg jevnt.
- Avkjøl.
- Bør oppbevares kjølig.
Kcal: 405 - Fett: 32 - Karbohydrater: 8,2 - Protein: 4,1
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/godteri/hjemmelaget-dumle-sukkerfri-keto/
3.5.3251