ca 8-10 dråper peppermynteolje (se hovedinnlegg for tips)
Fremgangsmåte:
Pisk sammen alle ingrediensene utenom sjokoladen. Forsøk med 2 ss MCT olje først. Blir massen for tørr har du gradvis i litt mer olje. Blir den for løs kan du ha i litt mer Sukrinmelis.
Smelt sjokoladen over vannbad.
Metode I - Frihånd
Lag klart en brødfjøl eller lignende kledd med bakeark.
Fordel litt i underkant av halvparten av sjokoladen på bakearket - litt under A4 størrelse.
Avkjøl i fryseren i ca 10 minutter.
Fordel mintfyllet oppå sjokoladen og avkjøl i fryseren i ca 15-20 minutter.
Forden resten av sjokoladen, men la det være litt igjen til forsegling av kantent (ca 5 spiseskjeer).
Avkjøl godt.
Bruk en god kniv som er varmet opp i varmtvann og kutt passe biter.
Bruk en gaffel eller lignende for å holde bitene mens du forsiktig forsegler hjørnene med litt sjokolade. Sett kjølig. After Eight bør oppbevares kjølig.
Hell over sjokolade så du dekker fyllet og fyller formen. Avkjøl.
Metode II - Dypping
Ha fyllet over i passende silikonformer og frys noen timer til det er gjennomfrossen.
Smelt sjokolade over vannbad.
Dypp bitene og legg de på et fat eller lignende med bakepapir.
Avkjøl.
Metode II - silikonformer
Avkjøl gjerne formen(e) i fryseren.
Hell i smeltet sjokolade og roter rundt så du er sikker på at du får sjokolade godt i kantene. Hell overskuddssjokoladen tilbake i den smelta sjokoladen.
Avkjøl i fryseren noen minutter og gjenta.
Ha i mintfyll og avkjøl.
Hell over sjokolade så du dekker fyllet og fyller formen. Avkjøl.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/godteri/hjemmelaget-after-eight-sukkerfri-keto/