Sukkerfri Syltet Rødkål
 
 
Skrevet av:
Ingredienser
  • ca 180 g rødkål
  • 2 dl vann
  • 3 ss Finesse Bakesukker
  • 4-5 nellikspiker og
  • ½ ts helpepperkorn
  • ½ ts salt
  • ½ dl klar eddik 7%
Fremgangsmåte
  1. Kutt rødkålen i passe biter - bruk gjerne en pepperkakeutstikker slik vi gjorde og lag morsomme figurer!
  2. Ha rødkål, pepperkorn og nellikspiker over i et sterilt Norgesglass eller lignende. (NB se til at det tåler høy temperatur!)
  3. Kok opp vann, eddik, Finesse og salt.
  4. Hell den kokende laken rett over rødkålen. La avkjøle i romtemperatur før du overfører den til kjøleskapet.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/sukkerfri-syltet-rodkal/