Sukkerfri Syltet Rødkål
Skrevet av: Fett & Forstand
- ca 180 g rødkål
- 2 dl vann
- 3 ss Finesse Bakesukker
- 4-5 nellikspiker og
- ½ ts helpepperkorn
- ½ ts salt
- ½ dl klar eddik 7%
- Kutt rødkålen i passe biter - bruk gjerne en pepperkakeutstikker slik vi gjorde og lag morsomme figurer!
- Ha rødkål, pepperkorn og nellikspiker over i et sterilt Norgesglass eller lignende. (NB se til at det tåler høy temperatur!)
- Kok opp vann, eddik, Finesse og salt.
- Hell den kokende laken rett over rødkålen. La avkjøle i romtemperatur før du overfører den til kjøleskapet.
Kcal: 46 - Fett: 1,2 - Karbohydrater: 4,6 - Protein: 0,9
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/sukkerfri-syltet-rodkal/
3.5.3251