Keto Prim!
 
 
Skrevet av:
Ingredienser:
  • 20 g Tagatesse/Alllose - kan IKKE byttes ut med noe annet (se hovedinnlegg)
  • 2 ss vann
  • 30 g smør
  • 30 ml fløte
  • 125 g Kremost naturell
Fremgangsmåte:
  1. Ha Tagatesse/Allulose og vann i en kjele og varm opp på medium varme til vannet har fordampet og massen nådd en temperatur på ca 160-170 grader. Har du ikke sukkertermometer så se an fargen, den skal være dyp gylden men ikke brent!
  2. Når du har oppnådd ønsket farge rører du umiddelbart inn smør og fløte - bland godt.
  3. Rør inn Kremost naturell.
  4. La massen småputre på medium varme i ca 5 minutter. Rør innimellom.
  5. Ha prim i en passe beholder. Oppbevares i kjøleskapet.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 313 - Fett: 30,5 - Karbohydrater: 2,5 - Protein: 3,5
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/smaretter-snacks/palegg/keto-prim/