Sukkerfri Banan Twist!
 
 
Skrevet av:
Serveringer: ca 16 biter (avhengig av formen du bruker)
Ingredienser
  • 120 g sukkerfri mørk sjokolade
  • 60 g Sukrinmelis
  • 2 ss MCT olje
  • ¼ ts flytende lecithin (se hovedinnlegg for tips)
  • 20 dråper bananaroma (se hovedinnlegg for tips)
  • gul konditorfarge (kan droppes)
Fremgangsmåte
  1. Pisk sammen alle ingrediensene utenom sjokoladen.
  2. Smelt sjokoladen over vannbad.

Metode I - silikon- eller plastform til sjokolade
  1. Avkjøl gjerne formen i fryseren.
  2. Hell i sjokolade og roter rundt så du er sikker på at du får sjokolade godt i kantene. Hell overskuddssjokoladen tilbake i den smelta sjokoladen.
  3. Avkjøl i fryseren noen minutter og gjenta.
  4. Ha i fyll og avkjøl.
  5. Hell over sjokolade så du dekker fyllet og fyller formen. Avkjøl.

Metode II - Dypping
  1. Ha fyllet over i passende silikonformer og frys noen timer til det er gjennomfrossen.
  2. Smelt sjokolade over vannbad.
  3. Dypp bitene og legg de på et fat eller lignende med bakepapir.
  4. Avkjøl.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/godteri/sukkerfri-banan-twist/