Sukkerfri Banan Twist!
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: ca 16 biter (avhengig av formen du bruker)
- 120 g sukkerfri mørk sjokolade
- 60 g Sukrinmelis
- 2 ss MCT olje
- ¼ ts flytende lecithin (se hovedinnlegg for tips)
- 20 dråper bananaroma (se hovedinnlegg for tips)
- gul konditorfarge (kan droppes)
- Pisk sammen alle ingrediensene utenom sjokoladen.
- Smelt sjokoladen over vannbad.
- Avkjøl gjerne formen i fryseren.
- Hell i sjokolade og roter rundt så du er sikker på at du får sjokolade godt i kantene. Hell overskuddssjokoladen tilbake i den smelta sjokoladen.
- Avkjøl i fryseren noen minutter og gjenta.
- Ha i fyll og avkjøl.
- Hell over sjokolade så du dekker fyllet og fyller formen. Avkjøl.
- Ha fyllet over i passende silikonformer og frys noen timer til det er gjennomfrossen.
- Smelt sjokolade over vannbad.
- Dypp bitene og legg de på et fat eller lignende med bakepapir.
- Avkjøl.
Kcal: 327 - Fett: 29,5 - Karbohydrater: 4,2 - Protein: 3,1
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/godteri/sukkerfri-banan-twist/
3.5.3251