Knus mozzarella, egg, eggehviter og eplecidereddik en blender eller foodprosessor
Bland sammen de våte ingrediensene, ha i de tørre og bland godt. Bruk gjerne kjøkkenmaskin.
Ha deigen over i to små brødformer eller andre passende former (NB disse hever ganske heftig!) - la hvile i ca 10 minutter før du har den i ovnen.
Stekes på midterste rille i ca 35 minutter.
Avkjøles på rist i brødformen, deretter uten.
Skru ovnens temperatur ned til 90°C.
Når brødene er helt avkjølt skjæres de i passe store, like skiver og fordeles utover et stekebrett med bakepapir.
Tørk på midterste rille i ovnen i ca 3 timer - dette avhenger litt av størrelsen på skivene. Snu de etterhvert, og tørk vekk eventuell kondens som har samlet seg i ovnen.
Fremgangsmåte Mikrobølgeovn
Plasser så mange skiver du får plass til rett på glassplata i mikroen.
Sett på tineprogram (NBNB Viktig at det er tineprogram) i 5 minutters intervaller. Tørk vekk eventuell kondens i mikrobølgeovnen mellom hver intervall. Mine tørket etter ca 20 minutter - men dette avhenger av mikrobølgeovnens effekt.