Bruk en stavmikser, miniblender, blender, foodprossessor eller lignende og puls sammen hvitløk, sjalottløk og persille.
Ha i ost og smør og puls til alt er godt blandet.
Brød
Forvarm ovnen til 180°C.
Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle - tørrgjær tilsettes her om du bruker det.
Knus cottage cheese, egg og eplecidereddik i en miniblender, stavmikser eller lignende - ferskgjær tilsettet her om du bruker det.
Bruk en kjøkkenmaskin og bland de tørre og våte ingrediensene godt sammen.
Kutt mozzarellaen i små biter og smelt den (uten laken) i mikrobølgeovnen til osten er skikkelig smeltet/flytende, ca 1 minutt. Den blir å skille seg men alt skal i deigen. Alternativt kan du knuse mozzarellaen rå sammen med de våte ingrediensene. Konsitensen blir noe annerledes.
Ha den smelta mozzarellaen i resten av deigen og elt til alt er godt blandet. Her må du jobbe fort.
Kjevle deigen til ca 4 mm tykkelse.
Smør på urtesmøret og dryss over revet parmesan.
Strimle deigen i ca 1 - 1,5 cm strimler og tvinn.
Ha over på et bakepapirkledd stekebrett etterhvert som du tvinner delene.
Stekes på midterste rille i ca 20 minutter - eller til deigen er gylden og gjennomstekt.
Avkjøl på rist.
For knasende sprø Grissini
Forvarm ovnen til 90°C.
Tørk Grissini i ovnen til de blir sprø - dette tar ca 3 timer. Husk å fjerne kondens i ovnen etterhvert som det måtte oppstå.
Avkjøles på rist og oppbevares i papirpose eller kakeboks.