Duck Delight - Andesnadder!
 
 
Nydelig sammen med gresskarfries og choronsaus! Se hovedinnlegg for direktelink!
Skrevet av:
Serveringer: 4
Ingredienser:
  • 500 g andekjøtt
  • 180 g sjampinjong
  • 150 g paprika (gjerne trafikklys)
  • 100 g løk
  • 1 chili
  • 1 fedd hvitløk
  • Smør til steking
  • Salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte:
  1. Skjær andekjøtt i passe strimler.
  2. Kutt grønnsakene i passende biter.
  3. Lynstek grønnsakene og sett til side.
  4. Brun smør i en panne og lynstek kjøttet sammen med hvitløk, salt og pepper på medium høy varme.Hell av eventuell overskuddsvæske.
  5. Ha i de lynstekte grønnsakene til slutt og sørg for at alt er gjennomvarmt ved å brese alt hurtig opp igjen.
  6. Server gjerne med choronsaus (se tips i hovedinnlegg)
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 90 - Fett: 4,4 - Karbohydrater: 1,4 - Protein: 10,7
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/duck-delight-andesnadder/