F&Fs Sylteagurk (sukkerfri)
 
 
Skrevet av:
Serveringer: 1 stk 0,75 liters Norgesglass
Ingredienser
  • 1 stor slangeagurk (eller 1,5 stk medium størrelse)
  • 2,5 dl vann
  • 1 dl eddik (klar 7%, eplecider- eller hvitvineddik)
  • 0,5 - 1 ss Tagatesse
  • 2 ts sennepsfrø
  • 0,5 - 1 ss salt
Fremgangsmåte
  1. Skjær agurken i passe biter, ca 2-3 mm i tykkelse.
  2. Agurkbiter og sennepsfrø lagvis over i en steril og lufttett beholder - helst glass.
  3. Kok opp vann, salt, eddik og Tagatesse. NB: Smak gjerne til med Tagatesse eller annen søtning, så du får din foretrukne søtningsgrad.
  4. Hell laken umiddelbart over i glasset med agurkbitene.
  5. La avkjøle i romtemperatur i ca 4 timer og plassèr deretter glasset i kjøleskapet.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/smaretter-snacks/palegg/ffs-sylteagurk-keto-sukkerfri/