F&Fs Sylteagurk (sukkerfri)
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: 1 stk 0,75 liters Norgesglass
- 1 stor slangeagurk (eller 1,5 stk medium størrelse)
- 2,5 dl vann
- 1 dl eddik (klar 7%, eplecider- eller hvitvineddik)
- 0,5 - 1 ss Tagatesse
- 2 ts sennepsfrø
- 0,5 - 1 ss salt
- Skjær agurken i passe biter, ca 2-3 mm i tykkelse.
- Agurkbiter og sennepsfrø lagvis over i en steril og lufttett beholder - helst glass.
- Kok opp vann, salt, eddik og Tagatesse. NB: Smak gjerne til med Tagatesse eller annen søtning, så du får din foretrukne søtningsgrad.
- Hell laken umiddelbart over i glasset med agurkbitene.
- La avkjøle i romtemperatur i ca 4 timer og plassèr deretter glasset i kjøleskapet.
Kcal: 15 - Fett: 0,6 - Karbohydrater: 0,9 - Protein: 0,8
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/smaretter-snacks/palegg/ffs-sylteagurk-keto-sukkerfri/
3.5.3251